Абонатите на ТЕЦ Сливен ще могат да сключват индивидуалните си договори и по електронен път

Абонатите на „Топлофикация“ Сливен ще могат да сключват индивидуалните си договори вече и по електронен път. Дружеството въвежда тази новост с цел да улесни клиентите си и като част от противоепидемичните мерки свързани с Ковид-19, съобщи инж. Павлин Костов-изпълнителен директор на ТЕЦ Сливен.

„Всеки клиент ще може да си изтегли бланка на типов договор от официалната ни страница, да го попълни и подпише, а след това сканиран или сниман с телефон да го изпрати на нашия имейл. По този начин ще избегнем струпването на хора в клиентския център и ще дадем възможност на хората да си спестят време. Не е нужен електронен подпис, само да се сканира или снима документа и да ни го пратят. Ние ще го свалим в 2 екземпляра, подписваме и подпечатваме и в рамките на няколко дни ще изпратим обратно номер, под който е заведен договора. По този начин клиентът ще знае, че вече има сключен договор с нас. След като мине голямото натоварване по подписването на договорите ще създадем организация и по електронен път ще ги върнем отново на клиентите чрез имейлите, от които са ни били пратени“, посочи още той.

Инж. Костов припомни, че сключването на индивидуалните договри с клиентите стартира от днес, а „Топлофикация“ Сливен е подготвила отстъпки и промоционални условия за абонатите си.

„И тази година няма да се начислява сградна инсталация. Клиентите ще имат пределна цена, която да заплатят – цената ще бъде 1.20 лв. с ДДС на отопляем обем, като промяната е, че отопляемият обем ще бъде на базата на цялото жилище, а не както до сега, на стаите, в които има включени отоплителни тела. Освен пределите, които ще имат, абонатите ще могат да ползват и 8 % допълнителна отстъпка от начислената месечна сметка за редовните платци. Това важи за нашите клиенти, които са на индивидуални топломери. С клиентите, които до момента не са успели да си сложат индивидуални разпределители, ще продължим да сключваме договори на обем, като за тях също ще приложим промоция с предел на отопляем обем 1.20 лв. с ДДС. По този начин се надяваме да ги стимулираме да си поставят индивидуални разпределители, защото тези, които вече са го направили имат възможност да спестяват от месечните си сметки“, допълни той.

По думите му, около 65-70 % от тези абонати, които не са имали индивидуални топломери вече са си монтирали такива. „Кампанията ни продължава и до средата на октомври вече имаме уговорени абонати, на които ще бъдат поставени уреди“, коментира инж. Костов.

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук