Акробатите на СК „Стефан Данчев“ заминават на Световна купа и международен турнир в Германия, благодарение на дарения от местни фирми и „Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов” ЕАД

Акробатките от спортен клуб „Стефан Данчев“ – гр. Сливен заминават на Световна купа и международен турнир в Германия, благодарение на даренията от местни фирми и „Топлофикация -Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД. Виолета Бинева- треньор на младите ни надежди по акробатика е успяла да намери спонсори и отборът да вземе участие в поредния международен турнир. Един от спонсорите и този път е „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД.

„Нямаше как за пореден път да не се отзовем на молбата на Виолета Бинева и да не подадем ръка на талантливите акробатки на гр. Сливен. Някои от тях са деца на служители е „Топлофикация -Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД и се гордеем с тях! Пожелаваме им късмет!“ каза инж. Павлин Костов изпълнителен директорът на Дружеството.

Акробатите на СК „Стефан Днанчев“ ще вземат участие на Световната купа и
международен турнир по акробатика, който ще се проведе от 3 до 5 ноември 2022 год. в Аален, Германия.

За трети път „Топлофикация -Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД прави дарение на децата от спортен клуб „Стефан Далчев“. Преди година акробатките представиха достойно страната ни на Световното първенство в Швейцария.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук