Актрисата Искра Радева гостува в Сливен и подкрепи ген. Кольо Милев

Препълнената зала на читалище „Зора“ не успя да събере желаещите да присъстват на постановката „Женско царство“ на театър „Искри и Сезони“ вчера вечерта. Голямата актриса – Искра Радева и актьорите от нейния театър, гостуваха в града по покана на кандидата за кмет на Сливен – ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от Коалиция „БСП за България“. Над 350 граждани имаха възможност, освен да се докоснат до магията на театралното изкуство , да разберат че кандидатите на БСП за местна власт са хора, за които подобряването на културния живот в Община Сливен не е маловажно и няма да бъде неглижирано.

„Всички знаем, че града и общината имат много проблеми, като се започне с разкопаните улици и се стигне до липсата на инвестиции. Икономиката е замряла, а общината трябва да е с водеща роля нещата да се развиват и прогресират“, каза пред присъстващите ген. Милев и припомни част от свършените по време на неговия предишен мандат дейности, привлечени инвеститори и оставени готови проекти. „Сега имаме едни тънещи в разруха Сливенски минерални бани и обещания за потенциални инвеститори, планове за икономически зони и за ремонти, строежи на стадиони и зали, в действителност няма нищо налице. По думите му, необходимо е да се обърне внимание на образованието и здравеопазването в региона, нужен е равен достъп на хората до висококачествено обучение и здравеопазване, независимо от социалния им статус. Сливен има потенциал и той ще бъде развит, ако получим вашата подкрепа. С повече усилия от страна на местната власт, ще се намерят решения на проблемите, но тъй като не всичко е „асфалт и инвестиции“, тази вечер с помощта на актрисата Искра Радева и колегите й ще спомогнем макар и малко за развитието и на културния живот в града ни“, посочи още ген. Милев.

Сред гостите в залата бе и Валентина Николова-председател на Централния съвет на съюза на пенсионерите в България 2004-„Обединени“, която отправи приветствие към присъстващите и похвали ген. Милев за дългогодишната му работа с организацията. „Нека на 29 октомври всички заедно да определим правилната посока за развитие на Сливен, а ген. Милев е човек, който заслужава да получи подкрепа, защото се е доказал като можещ управленец“, призова тя. „С него сме работили години наред, помагал е и продължава да го прави, за да можем ние пенсионерите да развиваме нашата дейност и да се чувстваме добре в този период от живота си“, допълни Валя Николова.

След края на представлението, една от любимите български актриси -Искра Радева също призова гражданите да подкрепят с вота си ген. Милев и кандидатите за съветници на БСП. Според нея, той е един малкото кметове в България, които разбират значението на културата за духовността на народа ни. „Пожелавам му, да повдигне духа на жителите на община Сливен, да им помогне да имат един по-лек и по-добър живот в следващите години“, каза още талантливата актриса.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук