Асен Гагаузов: Няма да правим компроматни войни и да купуваме гласове както ще направят опонентите ни

Няма да правим компроматни войни и да купуваме гласове както ще направят опонентите ни, това заяви Асен Гагаузов -областен председател на БСП Сливен.
„Ние ще се опитаме да направим активна кампания с максимален брой срещи с граждани – индивидуални и по събрания, за да покажем нашата визия за развитие на Сливен и политиката, която ще водим, ако ние управляваме Общината, посочи още той.

Сред акцентите във визията на партията за управление през следващите четири године е по-доброто стопанисване на общинската собственост и възстановяването на Общинското предприятие за озеленяване. „Тъй като това са типично специфични дейности, които трябва да извършва Общината и това тя ще го прави на много по – изгодна цена за сливенските граждани“, каза още Гагаузов.

Относно предстоящата предизборна кампания той коментира ,че са водени разговори с АБВ за общо явяване на изборите за местна власт тази есен. „Имаме общо разбиране за това, че БСП като по-голяма политическа сила ще издигне своята кандидатура след това се очаква, че ще ни подкрепят. Най-вероятно, за да активизират максимален брой гласоподаватели ще издигнат свой кандидат на първи тур, а на втори ще подкрепят нашия кандидат“, прогнозира Гагаузов.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук