Атанас Атанасов-кандидат за кмет на Община Твърдица на предизборна среща в с. Оризари

Кандидатът за кмет на община Твърдица от ПП ГЕРБ Атанас Атанасов участва в предизборна среща с гражданите на село Оризари. По време на събитието, той представи основните акценти в дейността си през досегашния мандат и посочи какви са плановете, които трябва да бъдат реализирани тепърва.

„Досега в мандата свършихме много работа и ще продължим да го правим с грижа за хората“, каза досегашния общински кмет. Той изрази готовност да се работи върху повече социални проекти за осигуряването на по-добър живот на хората в малките населени места. Един от добрите примери е осигуряването на „Топъл обяд“ на лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност, който действаше по време на ковид-пандемията.

Влиза в битката за нов мандат защото смята, че има с какво още да е полезен на гражданите и защото вярва, че с общи усилия заедно с хората от общината, ще успеят още да променят облика на мястото, в което са избрали да живеят и да отглеждат децата си.

На срещата бяха представени  и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ както и кандидатът за кмет на село Оризари-Петко Петков.

За Атанас Атанасов и кандидатите в листата на ГЕРБ Твърдица на 29 октомври можете да гласувате с номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук