Баба Магда от Сливен отпразнува 100-годишнината си с близки и приятели

Своята 100 -годишнина празнува през юли Магда Каракостова, която живее в сливенския квартал „Дебелата кория“. Тя получи поздравления и пожелания за здраве от свои близки и приятели. Кметът Стефан Радев изпрати поздравителен адрес, който бе връчен на столетницата от кметския наместник в квартала Николай Колев.

„За мен е чест да поздравя жена, преминала през изпитания, изживяла радости и скърби, дала своя принос за обществото през последните 100 години. Малко са хората, избрани да видят развитието на един век, да посрещат изгреви и залези с палитра от емоции. Вярвам, че съдбата дава шанс на тези, които носят в себе си много любов към хората, доброта и знаят истинския смисъл на живота. Бъдете благословена с дните си до сега, здрава и със силен дух занапред!“, написа в поздравителния си адрес кметът Стефан Радев.

Баба Магда е родена на 15 юли през 1923 г. Била е третото от общо три деца. Живяла е в Гърция, в Бургаски регион, в Стралджа, а от 25 години е жител на сливенския квартал „Дебелата кория“. Има две дъщери, трима внука и пет правнука.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук