Бащата, теглил шейната на детето си с кола на Карандила ще обжалва санкцията си

Бащата, теглил шейната на детето си с кола на Карандила ще обжалва санкцията си.“Това е несправедлива санкция и ще я обжалваме, когато излезе наказателното постановление, обяви пред bTV Момчил Пантелеев, адвокат на бащата.

По думите му 38-годишният мъж е изключително отговорен баща, а ситуацията не е била опасна за детето. Адвокатът на бащата твърди, че той е виждал и други два подобни случая.

Припомняме,че до санкцията се стигна след като в социалните мрежи беше разпространен клип, на който шофьор от Сливен тегли сина си с шейна, вързана за лек автомобил. Видеото е било заснето в местността Карандила в неделя следобед. В него се вижда как кола тегли шейна с дете, на заледен пътен участък. Зад волана е 38-годишният баща, а момченцето е на осем години. На задната седалка на автомобила седи жена и следи ситуацията, вероятно това е майката на детето.

Вчера шофьорът беше санкциониран от полицията в Сливен – 3000 лв. глоба и отнемане на книжката за 1 година. Клипът предизвика изключително много коментари и бе свален от мрежата.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук