Бойко Борисов прави стрес тест на сливенския кмет, гражданите поискаха от него пешеходни пътеки и пари за саниране

Пешеходни пътеки близо парк „Асеновец“ и още пари са саниране, поискаха сливналии от премиера Бойко Борисов по време на визитата му в града днес. Безпроблемно получиха обещанието му, че до края на годината пътеки ще има 5 на брой като Борисов подкани кмета Стефан Радев да си запише в тефтера какво искат хората.

След като определи посещението си в града като стрес тест за кмета, премиерът поиска да чуе от гражданите дали са доволни от работата му.  Докато разглеждаше направеното в парка, перемиерът получи още едно искане – нов транш на пари за санирането. Борисов обаче отправи укор към гражданите защо сега искат пари, а когато политическите му опоненти са говорили против Програмата за санирането не са го защитили.

„След като 2 милиарда са дадени от данъкоплатеца за саниране, нашите частни имоти ще ги санирате ли, защото този блок тук е частен, а ще го санират с европари“, попита една от жителките на кв. „Клуцохор“ дошла да си зададе въпроса лично на премиера. Типично в негов стил Борисов и отговори ,че един ден ще ги направят и частните и набързо потегли с кортежа си към следващата дестинация в обиколката си – град Котел.

От сутринта Бойко Борисов, лично шофирайки джипа си, обиколи няколко обекта из сливенските квартали – блокове, които се санират, детска градина, която се ремонтира, премина и през кръговото на „Розова градина“, а накрая „хвърли един поглед“ и на парк „Асеновец“.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук