Борис Шейтанов: „Хаджи Димитър“ е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае

Табели с всички 12 куплета на стихотворението „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев са поставени по пътеката за „Халката“ над Сливен. Инициативата е на Младежката организация на ГЕРБ Сливен и е по случай празника на града – 26 октомври – Димитровден.

В монтирането на табелите, заедно с част от младежите, се включи и кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов, който е с преференция 103 от листата с номер 32.„Това е едно от любимите ми стихотворения. „Хаджи Димитър“ на Христо
Ботев е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае.
Целта на тази наша инициатива е да може хората, когато се изкачват по пътеката към емблематичното за нашия град скално образувание „Халката“, да се вдъхновяват и да се гордеят със Сливен и личностите родени тук“, каза Борис Шейтанов.

Младежите бяха категорични, че хората, които са срещнали по пътя си към „Халката“, са реагирали позитивно и с удовлетворение за инициативата.

“Областната организация на МГЕРБ – Сливен е сред най-активните в страната. Трябва да продължим да работим със същата увереност заедно, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Младите хора трябва да са активни и в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-доброто бъдеще родината ни и родния край“, каза още Борис Шейтанов.

Това е поредната инициатива, която реализират от МГЕРБ Сливен. Те призоваха всеки, който желае да се присъедини към тях в следващи събития.

Цялото събитие е достъпно тук –
https://www.youtube.com/watch?v=hCMt84uceEE

Видеото можете да видите и във Facebook –
https://www.facebook.com/gerb.sliven

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук