„БСП за България“ откри предизборната си кампания:Тръгваме на битка, защото Сливен заслужава друго настояще и друго бъдеще

Мотивирани и с вярата, че победата е възможна и трябва да се случи, ген. Кольо Милев-кандидат за кмет на Община Сливен, кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници, участваха в откриването на предизборната кампания на „БСП за България“ в Сливен.

„Тръгваме на битка. Защото Сливен заслужава друго настояще и друго бъдеще“, с тези думи кандидатът за кмет се обърна към присъстващите граждани. „На мнозина тези избори изглеждат като поредните избори, с обичайните противопоставяния, караници, лъжи и измами. Времето обаче е различно, нужно ни е не противопоставяне, а единение. И нека заедно да променим града ни, защото той се нуждае от това“, призова ген. Милев. Той посочи, още че напоследък се анонсират големи планове за развитие на икономическа зона в Сливен, но реално нищо не се случва. Пред присъстващите генералът припомни постигнатото по време на неговия предишен мандат 2011 -2015 г. и как в момента, реализираните тогава проекти като-Парк „Юнак“ , ремонта на Ларгото, на площада пред сградата на Общината и пред паметника на Хаджи Димитър, продължават да радват жителите на града. „Това обаче не е достатъчно и ние сме тези, които могат да променят положението в Сливен към по-добро. Икономиката на града ни да се съживи, да се привличат външни инвеститори и да се създават нови работни места. Ние можем и ще го направим, защото имаме опита и смелостта да се изправим пред проблемите“, посочи още кандидатът за кмет на Сливен.

С номер 1 в бюлетината, БСП се явява на тези местни избори с листа от 41 кандидати за общински съветници. В нея половината са млади надежди, останалите доказани, добре познати на обществеността специалисти и експерти в различни области.

Сред експертите, които отново ще поискат доверието на гражданите на 29 октомври, е Соня Келеведжиева. Тя отправи своето послание към гражданите и уточни, че от тях зависи бъдещето на града, който има нужда от висок морал в управлението и от това младите заедно с по-мъдрите и опитните да работят с желание и хъс за просперитета на Сливен.

От името на младото поколение в листата, Детелина Симеонова представи доводите им за участие в местния вот през октомври. “Тук сме защото се доверяваме на ген. Милев, той е нашият пътеводител и днес правим крачката към един по-добър Сливен“, посочи тя.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова не успя да присъства на откриването на предизборната кампания, но от нейно име народният представител Деян Дечев прочете писмо, в което бяха отбелязани основните точки от кампанията на партията.

„Изборите са най-важното политическо изпитание за годината. БСП не приема политиката като сделка, ние останахме верни на себе си и на хората. Кандидатът ни за кмет на Сливен -ген. Кольо Милев е доказан професионалист, почтен и отговорен човек. Той е автентичния носител на различната политика за този град, водил е десетки битки като кмет и като народен представител за по-добрия живот на хората. Време е ген. Милев да покаже онова, което отличава БСП от другите-ние градим, ние правим политика за хората. Сливен заслужава не „сглобка“, а кмет, който да работи в полза на хората, а не срещу техните интереси“.

Предизборната среща завърши с концерт на обичания от поколения българи изпълнител Панайот Панайотов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук