БСП откри предизборната си шатра в Сливен, а ген. Кольо Милев отговаряше на въпросите на граждани

Коалиция „БСП за България“ откри днес предизборната си шатра в центъра на Сливен. По традиция тя е разположена близо до централата на социалистите срещу бившето кино „Българка“. Всеки ден от 10 до 18 часа, сливналии ще могат да се срещат с кандидатите за народни представители, за да отговарят на техните въпроси. Всички граждани, които посетиха откритата приемна, получиха рекламни материали и подробна информация за програмата, която БСП предлага за развитието на страната и преминаването й през икономическата криза. Имаха възможност и да се пробват да пуснат своя глас на симулатора за машинно гласуване.

Днес с гражданите се срещна ген. Кольо Милев. Хората имаха възможност да разговарят с него по едни от най-болезнените за града теми-разкопаните улици, оставени без асфалтова настилка след ВиК ремонтите, постоянните спирания на водата както в града, така и по селата в областта. Недовършената Пречиствателна станция и плачевното състояние на Сливенските минерални бани, също бяха сред темите на разговор.

От своя страна, ген. Милев коментира, че както и при предходния си мандат като представител на Сливенска област в парламента, ще продължи и занапред да работи за напредък в решаването на проблемните за региона казуси.

Генерал Кольо Милев е с преференция 102 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук