БСП Сливен избра да застане зад Минчо Афузов като кандидат за кмет

Минчо Афузов е кандидатът за кмет на Община Сливен, зад който ще застане местната структура на БСП. Неговата кандидатура получи подкрепата на 57 делегати по време на общинската конференция на партията. Втори е  Румен Бозуков, който бе подкрепен с 28 гласа.

След получената подкрепа, Минчо Афузов изрази своята благодарност към  съмишлениците и съратниците си от БСП-Сливен, чрез личната си ФБ страница.

„Благодаря на моите съмишленици и съратници от БСП-Сливен, които подкрепиха моята кандидатурата за кмет за града. Това, за което ще работя, ако бъда избран на предстоящите местни избори, е да привлека качествени хора в града. Трябва спешно да предприемем мерки за повишаване нивото на образование. Като се започне от най-битовите въпроси на ниво общежития и се стигне до планиране и привличане на стратегически инвестиции и осигуряване на работни места. Ще подобря градската среда, особено в жилищните квартали, където всичко е изоставено от десетилетия.
Много съществена промяна трябва да има в селата. Трябва да се промени структурата на управление. Към кметовете има високи очаквания и трябва те да бъдат обезпечени с материални и икономически ресурси. Едни и същи компании печелят обществените поръчки в Сливен, което води до некачествено изпълнение на проектите и до порочни практики. Това трябва да бъде преустановено. Смятам, че има добри и достойни сливенски компании, на които не са два шанс да се докажат“, посочва той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук