БСП Сливен регистрира листата си за вота на 14 ноември, очакват сериозен изборен успех

Коалицията „БСП за България“ регистрира сливенската си листата за участие в изборите за народни представители на 14 ноември. Водачът й Атанас Зафиров заяви, че тя е добре балансирана, листа, с която тръгват за сериозен резултат и сериозни успехи в тези поредни предсрочни парламентарни избори.

„Влизаме в тези избори с необходимата доза самочувствие и увереност, че можем да ги спечелим, направили сме си изводите от резултата на предходните избори, имаме промени в листите, предизборния щаб и подхода на действие при осъществяване на предизборната кампания“, коментира още той.

По думите му, коалицията се впуска в тези избори с три основни цели. „Първата е да дадем необходимата доза сигурност и спокойствие в държавата, да дадем стабилност на хората, които очакват това от нас. Имаме и готов план за действие в следващото Народно събрание, готово предложение за Бюджет на държавата за 2022 г, както и пакет от законодателни мерки в сферите здравеопазване, социални дейности, доходи и др.“, поясни водачът на сливенската листа на Коалицията „БСП за България“.

Листа на Коалиция „БСП за България“- Сливен:

 1. Атанас Зафиров Зафиров
 2. Събина Василева Петканска
 3. Димитър Владимиров Бънов
 4. Радослав Йорданов Кутийски
 5. Румен Иванов Бозуков
 6. Ваня Дечкова Колева
 7. Сиво Петров Сивов
 8. Красимир Тодоров Сивов
 9. Юлиян Стефанов Иванов
 10. Янко Георгиев Янков
 11. Стамо Йовчев Стамов
 12. Митю Стоев Митев

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук