„България ер“ отмени полетите си до Милано до 27 март

„България ер“ отменя полетите си до Милано до 27 март. Причината е разпространението на коронавируса в Северна Италия и обявените от местните власти мерки, в това число и поставяне под карантина на 11 населени места. Днес стана ясно, че починалите от новия вирус, тръгнал от Китай, са 7 на територията на Ботуша. От МВнР предупредиха, че е добре пътувания до засегнатите региони да се избягват, освен ако не става дума за спешност.

В района на населените места под карантина се намират 313 български граждани, а пребиваващите в Северна Италия сънародници са над 15 000.

Клиентите на „България ер“, които ще бъдат потърпевши от спрените полети, могат да получат парите си обратно или да презаверят билетите си за други дати без да дължат такса.

Ето и цялото съобщение от авиокомпанията:

Уважаеми пасажери и партньори,

Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас. Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март „България Ер“ отменя полетите си от/до Милано.

Всички пътници по анулираните полети могат да поискат пълно възстановяване на сумата за самолетните си билети, както и да променят датата си на пътуване без да плащат такса.

Всички пътници по полетите ни до/от Милано в периода 29 март – 30 април 2020 също могат да получат пълно възстановяване на сумата за закупените самолетни билети или да сменят датата на пътуването си, без глоба, при наличие на свободни места.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук