Българска общност от САЩ подкрепя Пенчо Иванов-водач на листата на „Републиканци за България“ Сливен

Група наши сънародници, имигрирали в САЩ изпратиха писмо до Пенчо Иванов, в което му благодарят за подкрепата, която са получавали от него през годините.

„Домът на Пенчо беше винаги отворен за нас, младите имигранти. Ние оставяхме в Родината нашите майки, бащи, братя и сестри, за да търсим късмета си тук. Той ни събираше, изслушваше, съветваше, даваше ни опора, кураж и надежда, че ще се справим с новите предизвикателства.

Подкрепяме достойното му решение да се върне в България и Сливен и да събере около себе си интелигентни, компетентни и добронамерени хора, с които да спомогне за по-доброто развитие на нашата татковина. Ще подкрепяме него и „Републиканци за България“ от тук“, се казва в писмото.

Пенчо Иванов е собственик на успешен бизнес в Чикаго, но преди 2 години реши да се върне в родния Сливен. Стана популярен с това, че допринася за местната общност. Днес, той оглавява листата на ПП „Републиканци за България“ за Сливенска област и открито прокламира позитивната политика и морала в обществото.

„Не ми трябват постове и пари. В самото начало в Америка бях останал с 5 долара в джоба, но никога не съм мислил как да открадна. Всичко съм постигнал с труд. Болно ми става като видя обезверените си съграждани. Често хората ми говорят как няма за кого да гласуват, че всички са „маскари“ и няма читави хора за политика. Ето, сега в месната структура на „Републиканци за България“ събрахме хора, за които, сигурен съм, никой не може да докаже, че са опорочени, прикрити и недобронамерени. Напротив, всеки от тях се е доказал в професията и обществото и събират голямо одобрение сред своите познати и колеги.

Нека гражданите на Сливен със своя вот, да покажат, че подкрепят такива хора, и така да им дадем стимул да се множат. Ако ли не, всеки е свободен да подкрепи кандидатите на останалите листи и аз ще им пожелая само успехи“ казва водачът на листата в Сливен.

ПП „Републиканци за България“ се явява на предстоящите избори с номер 21 в бюлетината.

Пълната програма на партията може да видите тук:

https://republikanci.bg/RfB_election_program.pdf

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук