„Българските патриоти“ в Сливен: За нас няма Брюксел и Вашингтон за нас е важна България!

За нас няма Брюксел и Вашингтон, за нас е важна България, това е приоритетът, който обединява представителите на трите политически формации в Коалицията „Българските патриоти-Воля, НФСБ и ВМРО“. Днес първите трима кандидати в сливенската листа на коалицията отново го потвърдиха и посочиха основните задачи, които са си поставили за решаване при участието си в следващия парламент.

Повишаване на доходите, безплатно здравеопазване, индексиране на пенсиите са сред целите, за чието постигане ще работи Елена Пешева от ПП „Воля“, която е и водач на листата в Сливен. По думите й, децата ни заслужават да имат нова детска болница където да бъдат лекувани, за всички тях, без значение от доходите на родителите им да има надбавки, при това в поне двоен размер на досегашните, а учебниците да са безплатни. Младите семейства да ползват данъчни облекчения, а втората година от майчинството да е обвързана с размера на минималната работна заплата.

Вторият в листата Доброслав Иванов от НФСБ пък акцентира на подписката, която коалицията инициира и в момента тече, за заличаване на ДПС като партия. „Надяваме се, че прокуратурата ще се сезира и задвижи производство, защото ДПС прекали с доверието на българския народ и ние ще направим всичко възможно да им отнемем политическия и властови ресурс, от който се възползват непрекъснато“, допълни той.

Под номер три в листата е представителят на ВМРО Спас Спасов, който коментира как ДПС в момента прави опити да приобщи ромите в кв.“Надежда“ към актива си обещавайки им да запазят социалните придобивки, от които и в момента се възползват.

Представителите на „Българските патриоти“ в Сливен заявиха готовност да работят в частност и за решаването на едни от най-наболелите местни проблеми-запазване и подпомагане на дребните животновъди и производители, опазване на чистия въздух в Нова Загора, за да спре тормоза над хората там, а също и помощ при привличане на инвестиции в региона.

Те отправиха призив към гражданите и към своите опоненти, на 1 юли да се включат в организирания от коалицията протест пред КЕВР заради повишението на цените на тока, парното и хранителните стоки. Изразиха готовност и да предприемат действия за блокиране на границата на 11 юли, за да спрат изборния туризъм, който се очаква да бъде осъществен от посока Турция.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук