Важно съобщение от Симфоничен Оркестър Сливен

Във връзка с обявените от Община Сливен дни на траур, по повод кончината на Негово Високопреосвещенство сливенския митрополит Иоаникий, концертът на Симфоничен Оркестър Сливен, планиран за Четвъртък 11 Януари 2024, от 18.30ч. в зала “Сливен”, със солист Лия Петрова /цигулка/  и диригент Григор Паликаров, няма да се състои в присъствието на публика.

Концертът ще бъде записан и излъчен по сливенската телевизия КАНАЛ 6, в допълнително уточнен ден и час, които ще бъдат публикувани в официалния сайт и в социалните мрежи на Симфоничен Оркестър Сливен.

Поднасяме своите извинения на всички почитатели на симфоничното изкуство, въпреки че създалата се ситуация е плод на независещи от нас обстоятелства.

Тези от вас, които са закупили билети за концерта на 11.01.2024, биха могли:

-да го презаверят за което и да е друго събитие в рамките на сезон 2023/2024 на Симфоничен Оркестър Сливен. Пълната информация за концертния календар, ще намерите на официалния ни сайт: slivensymphonyorchestra.com

-да получат обратно стойността на закупения билет (включително билетите закупени онлайн), всеки делничен ден от 10:00-13:00 и от 15:00-17:00ч, на касата на зала “Сливен”.

-Притежателите на абонаменти със запазено място, ще получат безплатен достъп до всички съпътстващи събития в рамките на творческия сезон. Наш служител ще се свърже с вас, за предоставяне на повече информация.

Отговори на всички ваши въпроси ще получите на телефон  0878 893489, или на електронна поща ssymphonyorchestra@gmail.com.

Благодарим за разбирането.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук