Вече приемат заявки за участие в Монбат Рали Сливен 2019

Регистрацията за участие в Монбат Рали Сливен 2019 вече е открита, публикувани са Допълнителният регламент и Завяката за участие. Още в първия ден след публикуването на официалните документи за втория кръг от Националния рали шампионат, са получени първите заявки за участие, посочват организаторите.

Желанието си да стартират в Сливен са заявили два екипажа от местния клуб Алпин – Иван Енев / Христо Вълчев (Opel Corsa RS, E1) и Йордан Георгиев / Йордан Манев (Peugeot 306 Maxi, E1). Заявка е изпратена и от ветераните в националния рали шампионат – Николай Кортелов и Наско Цонев (Citroen C2, RC 4) от АСК Моторспорт-ТН.

Румънската състезателка Кристиана Опреа също ще участва в надпреварата в Сливен.  През миналия сезон тя завърши на 25-място в генералното класиране на Монбат Рали Сливен 2018.

През сезон 2018, Опреа и нейната навигаторка Диана Хатеган се превърнаха в първият румънски дамски екипаж, който участва в рали състезание извън Румъния.

През сезон 2018, Опреа и нейната навигаторка Диана Хатеган се превърнаха в първият румънски дамски екипаж, който участва в рали състезание извън Румъния. Румънките се превърнаха в любимки на феновете и се представиха достойно по трудните отсечки в Сливенския Балкан зад волана на Дачия Сандеро.

Организаторите на Сливенското рали поясняват още, че списъкът с всички заявени участници ще бъде публикуван на 19 юни, а самата надпреварата ще се проведе от 28 до 30 юни.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук