Владимир Русев: Благодаря ви за подкрепата, ще се опитаме да променим политиката така, че да е от полза за народа ни

„Изборите за 46-то Народно събрание вече са в историята. Резултатите в Сливенска област са ясни и тепърва предстои да се направят статистическите, политическите и стратегически анализи.

От чисто човешки гледна точка също е ясно, че сам човек не може нищо да постигне.  Затова благодаря от сърце на всички жители на Област Сливен за подкрепата и гласуваното доверие на мен и на колегите ми! Продължавам да твърдя, че победата ще настъпи не с окончателните резултати съобщени от ЦИК, а тогава, когато оправдаем това доверие, което ни гласувахте“ казва в обръщението си към гражданите Владимир Русев-който водеше листата на ПП „Има такъв народ“ в Сливен и ще представлява областта в 46-тото Народно събрание.

„Благодаря искрено и на цялата областна структура на ПП “Има такъв народ”, на хората от населените места от общините Твърдица, Нова Загора, Котел и Сливен за усилията, себеотрицанието и компромисите, без които предизборната кампания нямаше да има този образ.

Политиката се опита да ни промени, но не й позволихме да го направи. Затова пък ние ще се опитаме да променим нея и то така, че да е от полза за всички българи. Желая здраве и успех на всички!“, се посочва още в обръщението на Владимир Русев.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук