Владимир Русев: Време е на преден план да излязат интересите на народа, а не на тези, които го управляват

С песента „Боят настана“ символично беше поставено началото на предизборния музикален спектакъл на ПП „Има такъв народ“ тази вечер в Сливен. В зала „Зора“  редом с кандидатите за народни представители от сливенската листа, застанаха Ивайло Вълчев-зам.-председател на „Има такъв народ“ и експерти на партията в различни области, за да отговарят на въпросите на гражданите. Обединени от идеята, че е дошло време нещата да се променят и на преден план да излязат интересите на народа, а не на тези които го управляват, пред избирателите се представиха кандидатите Владимир Русев, Иван Клисурски, д-р Мариела Красимирова, Димитър Киров, Диньо Добрев, а за да ги подкрепят в Сливен бяха и Златомира Мострова, Юлия Чортленева и Виктор Гетов.

По думите на Ивайло Вълчев, те са в Сливен, за да дават отговори на хората, да разберат какво искат да се промени, а не да им изнасят сухи политически речи. „Партията е създадена не, за да казва на хората за кого да гласуват, а за да бъде инструмента в ръцете на избирателите, инструментът за постигането на промяната, която желаят“, подчерта той.

Според Владимир Русев – водач на листата в Сливен, страната ни все по-бързо върви към своя пореден исторически кръстопът и съвсем скоро, на 11 юли ще го достигне, а народът ще реши дали е дошло време за другото, различното отношение към достойнството на всеки гражданин. Присъствието в залата на хора с различни политически пристрастия, етнос и социален статус е доказателство, че партията е изпълнила мисията си да обединява, а не да разделя.

Без притеснения, присъстващите питаха и нито един въпрос не остана без отговор. Те искаха да знаят как от „Има такъв народ“ смятат да се справят с демографската криза, проблемите, които стоят пред малкия и среден бизнес, какви ще са реформите в образователната и здравна система, така, че да имаме грамотни и мислещи ученици, и граждани, получаващи здравните грижи, от които се нуждаят. Сред решенията за проблемите в образованието са премахването на делегираните бюджети във сегашния им вид въвеждане на мандатност за новоназначени директори.

„От полза за малкия и среден бизнес ще са въвеждането на електронно правителство, финансовата и административна децентрализация, както и намаляването на административната тежест“, смята Владимир Русев.

Ромите се поинтересуваха, как от партията смятат да осъществят интеграцията им, която вече толкова време се случва само при отчитане на проекти, но не и в действителност. Емигрантите пък искаха да знаят как от  „Има такъв народ“ смятат да върнат българите, избягали в чужбина, за да търсят по-добър живот за семействата си.

Освен обединени от желанието за по-добър живот в България, присъстващите бяха обединени и от българската музика. Славка Калчева, Маломир Ингилизов и Сливенската духова музика се погрижиха това да се случи.

ПП „Има такъв народ“ е с номер 22 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук