Владимир Русев: Народът трябва да получи най-много преференции на тези избори

Народът трябва да получи най-много преференции на тези избори. Това заяви областния координатор и водач на листата на ПП„ Има такъв Народ“ в Сливен Владимир Русев днес, на старта на предизборната кампания, която ще завърши с избор на народни представители за 46-то Народно събрание.

„В Сливен ще водим градивна кампания с позитивна насоченост, която ще има за основна цел да представи кандидатите, техните качества и намерения, както и политиките в отделните сектори, залегнали в платформата на ПП “Има такъв народ”.

За мен лично, кандидатът, който трябва да получи най-много преференции е самият народ.

Искам да уверя сливенската общественост, че като областен координатор и водач на листата, няма да толерирам воденето на език на омраза и потъпкването на човешката идентичност.

Заедно с това подчертавам, че кадруването в отделните административни системи е сред приоритетите на местната или съответно на централната власти, а не, на която и да било локална партийна структура.

Всеки друг стил на говорене, действие или водене на политика в Сливен, ни връща и приравнява към старото, а всъщност “Време е за друго!”

Пожелавам успех на цялата сливенска общественост! И преди тя имаше парламентарно представителство, но… “Време е за друго!”, каза още той в своето изявление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук