Владимир Русев няма да бъде в листата на „Има такъв народ“ Сливен за изборите на 14 ноември

Владимир Русев няма да участва в листата на ПП „Има такъв народ“ Сливен за предстоящите избори на 14 ноември. Това съобщи самият той, няколко дни след оттеглянето си от поста областен координатор на партията. Решението да не присъства в листата е взето след разговор с ръководството и е взаимно.
„На едно мнение сме, че структурата в Сливен има нужда от обновяване. Необходими са й нови хора с различна визия и идеи за предстоящата кампания и развитието на структурата. Затова искам да благодаря на ръководството на партията за дадената ми възможност да се опитам да бъда полезен на града си. Благодарност изказвам и на местните структури за усилията, които положиха през тези месеци на битка. Смятам, че добрите резултати, които постигнахме и работата, която свършихме са плод на общите ни усилия. Вярвам, че партията в Сливен ще се сплоти още повече и че й предстоят нови победи“, каза още Русев.
„След като имах възможност лично да се убедя в качествата на експертите на партията, които са на високо ниво вярвам, че ако получат възможността да оглавят съответните сектори не само, че ще се справят успешно с управлението, но и ще внесат нова визия и морал“, посочи бившият народен представител.
По думите му, това, че няма да присъства в листата и няма да е областен координатор на партията, не означава, че ще спре да помага в работата на местната структура. „Каузите за развитието на Сливенски регион винаги ще бъдат приоритет за мен, независимо къде и на каква позиция съм“, уточни той.
Припомняме, че Владимир Русев беше депутат от партията на Слави Трифонов в 45-тото и 46-тото Народно събрание. Все още не е ясно, кой ще заеме мястото му като областен координатор на ПП „Има такъв народ“ Сливен и кои ще са имената в листата за изборите за народни представители на 14 ноември.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук