Владимир Русев: Посрещнете празниците с българщина и човечност

Уважаеми съграждани, изминава една година, наситена с изключителна социална динамика – здравна криза, икономическа парализа, политическа трансформация. Но и година, заредена с надежда и вяра, даващи силата на нашия, българския дух.

В миговете преди Рождество, искам да изкажа своите благодарности на всички жители на Област Сливен, които повярваха в мен и ми гласуваха огромно доверие. Подкрепата ви бе толкова силна, че все още е ярко осезаема. Отправям благодарност и към политическите опоненти за проявената конструктивност и достойната надпревара, от която, смятам, излязохме по-обединени като общество. Изказвам своята признателност и на сливенските медии, чиито професионализъм и стремеж към свобода ги издигат на високо европейско ниво.

Въпреки положените усилията обаче, аз оставам длъжник на родния си град. Затова и през следваща година ще продължа да търся предизвикателства, даващи ми възможности за експертна реализация в полза на сливенската общественост.

Изминалата година ми показа, че сплотеността на един екип е най-силното му средство за постигане на успех и вярвам, че именно заедно можем да успеем като общност.

Нека посрещнем Младенеца здрави и изпълнени с вяра, а за следващата година пожелавам на всички това, което аз получих като пожелание от един мъдър сливналия – българщина и човечност.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук