Владимир Русев: Това не бе емоционален вот, а рационално волеизявление на Суверена

На 4 април българите у нас и зад граница направиха важна крачка за страната ни, предоставиха ни възможност да променим това, което е било, с това, което трябва да бъде. Затова изказвам днес своята благодарност към всички, които на тези избори повярваха, че са значими и издигнаха правото си на неподкупен глас над апатията и колебанието. Вие, очертахте пред България нов път и нещата вече няма да са същите. Това в неделя не бе емоционален вот, а рационално волеизявление на Суверена – „Зарът е хвърлен и връщане назад няма“.

 

Обръщам се и към всички наши съграждани, целомъдрено подкрепили други партии или коалиции: Уважаеми дами и господа, нашите усилия за развитие на Сливенски регион далеч не са ограничени в рамките на едномесечна предизборна активност. Те са плод на закономерен избор на житейски път. Проявявали сме ги и преди този вот, ще продължим да го правим и след него. Но държа еднозначно да отбележа, че всички вие сте били и ще бъдете обект на нашия стремеж за национално благоденствие и чисто човешко уважение, без значение от политическите ви пристрастия.

Сърдечна благодарност към членовете, симпатизантите, активните и пасивните поддръжници на ПП „Има Такъв Народ”. Привилегия е за мен да съм рамо до рамо с вас. Пътят ни сближи, а начинът, по който го изминаваме ни показа, че изповядваме сходни ценности. Разбрахме, че освен съмишленици с обща кауза се превърнахме в семейство, за което пак благодаря.

Владимир Русев – областен координатор на ПП „Има Такъв Народ” за Област Сливен

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук