Владимир Русев: Този състав на РИК Сливен е заявка за строг взаимен контрол на изборния процес

Ръководството на РИК Сливен, което днес Централната избирателна комисия одобри, е балансирано и изградено от опитни членове. Така областният координатор на „Има такъв народ“ в Сливен и депутат в 45-тото Народно събрание Владимир Русев, коментира информацията за състава на новата Районна избирателна комисия.
„След като не успяхме да постигнем единомислие на консултациите за състав на РИК-Сливен, с изключение на предложението на “ИТН” за зам. председател, което беше подкрепено от всички, днес ЦИК реши председател да бъде Росица Тодорова- Коалицията „ГЕРБ-СДС“ , зам. председатели – Елизабет Кендерян- „Има Такъв Народ“ и Румен Кърпачев – Коалиция „БСП за България“ , а секретар ще бъде Фатме Мустафова – ДПС.
„Смятам, че този състав на ръководството е заявка за прилагането на строг взаимен контрол в хода на изборния процес. Надявам се, крайните резултати да отговарят на волеизявлението на народа и съмненията за честността на изборите да бъдат максимално разсети. Желая успех и нека в крайна сметка победата да е за българския народ!“, коментира още той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук