Владимир Русев: Уважавам решението на Пламен Пенчев да се оттегли от позициите си в ПП “Има такъв народ”, желая му успех

„Уважавам решението на Пламен Пенчев да се оттегли от позициите си в ПП “Има такъв народ”, желая му успех във всяко едно поприще, в което реши да се развива“, това се казва в съобщение от Владимир Русев – областен координатор на ПП “Има такъв народ” Сливен изпратено до медиите.

„Във връзка с изразените лични волеизявления на г-н Пламен Пенчев за оттегляне от позицията, първо като общински координатор (на 17.06.2021 г.) и впоследствие като кандидат за народен представител от листата на ПП “Има такъв народ” Сливен (на 30.06.2021 г.), заявявам, че всеки български гражданин може да се ползва от свободите, гарантирани му от Конституцията на Република България, както и от останалите нормативни актове. Уважавам неговото решение и му благодаря за положените усилия  в работата ни досега. Пожелавам му успех във всяко едно поприще, в което реши да се развива!“, се посочва още в съобщението.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук