Втори кулинарен клас с Деси Томова: Коледни френски макарони

Поради големия интерес и заети всички места на Кулинарния клас с Деси Томова: Коледни френски макарони в Ресторант Парк Централ Сливен на 23 декември от 13.00ч, обявяваме и втора група!
Същият ден – 23 декември в по-ранен час: от 9:00 до 12.00ч.
Отново напомняме – запазете своето място на телефон: ++359 898 333313.
Ето и информацията за класа :
Шеф Деси Томова е завършила Европейска Академия за Обучение и Развитие с профил Сладкар. Кариерата й продължава с многобройни обучения в чужбина, както и с преподаване в популярни кулинарни училища в България.
Какви десерти ще приготвим?:
Коледни френски макарони
Снимките на събитието показват реалните, авторски десерти, приготвени от Деси.
Какво включва кулинарният клас?
• Всеки един от участниците ще си тръгне с 8 бр френски макарони;
• Квалифициран готвач – Деси, който ще ръководи кулинарния клас, ще показва специфични техники на работа, а вие ще може да задавате въпроси за всичко;
• Продуктите, необходими за приготвянето на сладкишите от кулинарния клас, са осигурени от нас;
• Оборудвана кухня за периода на кулинарния клас- тази на Ресторант Парк Централ;
• Подробна рецепта;
• Престилка за периода на кулинарния клас;
• Осигуряваме топла или студена безалкохолна напитка, сладки / соленки за похапване;
Продължителността на курса е около 2 часа.
Курсът е практически, подходящ за домакини и ентусиаст домашни сладкари.
Курса не се препоръчва за професоналисти.
Цена за 1 човек: 79 лв
Преподавател: Деси Томова
За повече информация и предварително записване се обадете на :
+359 898 333313
Отбелязване в събитието с “going” или “interested” не се счита за запазено място.
!! За да гарантирате участието в класа е необходимо предварително записване, местата са ограничени.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук