Във Вилна зона посрещат ген. Кольо Милев с искане за нормална пътна инфраструктура

С искане за нормална пътна инфраструктура, жителите на Вилна зона Изток в Сливен посрещнаха кандидатът за кмет на община Сливен ген. Кольо Милев и част от кандидатите за общински съветници на Коалицията „БСП за България“ при посещението им в района.

Придвижването тук е приключение, в което всеки ден ни се налага да участваме, а сигналите ни, че има нужда общината да се намеси и да ни осигури поне нормални улици, си остават в нечия пощенска кутия вече години наред. От време на време получаваме отговор, че ресурсите не достигат и толкова, казват живущите там. Те поискаха съдействие за осъществяване на организирано сметосъбиране в района, защото водят битки и на „фронта с боклуците“ както и отстраняването на проблема с регистрацията на имотите им.

„Местната власт е длъжница на тези хора, те плащат данъците в хазната на общината, както и живущите в останалите квартали, затова заслужават да имат асфалтирани улици навсякъде, не тук-там и те да са с нормална широчина, да не си чупят колите в дупки, при дъждове да не им се наводняват имотите, а вечер навсякъде да има улично осветление“, коментира ген. Милев.

Той изрази увереност, че с прехвърляне на отговорност и чакане хората да се откажат от исканията си или да бъдат оставени да се справят със собствени сили и средства, нещата няма да се получат.

Заедно с него, кандидатите за съветници -Събина Петканска, Детелина Симеонова, Симон Варлиян, Сиво Сивов, Стефан Щилиянов, Християн Торлозов, Иван Султанов и Кирил Киряков заявиха, че ще продължат да гледат през очите на гражданите на общината. Според тях, този поглед, упорство и работа ще изведат Сливен напред.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук