Галя Захариева: Ще потърся съдействие от Митрополията в Стара Загора за възстановяване на храмовете в общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Нова Загора Галя Захариева се срещна днес с жителите на село Полско Пъдарево. „Най-хубавото в предизборната кампания е, че се срещаш с хора, които искат да градят, да
създават, да продължат да изграждат бъдеще за себе си и за следващите поколения. Това е истинският стимул, който ме кара да поемам
отговорности, ангажименти, да защитавам каузи, да отстоявам политики. В Полско Пъдарево имах точно такава среща“, заяви Галя Захариева.

Тя посети параклиса в селото, който е почти готов. „Поех ангажимент завършването на параклиса да се случи в поставените от хората срокове. Нужно е още малко, за да бъде готов. Ще поискам среща с Митрополията в Стара Загора, с която винаги съм била в отлични отношения, и  с тяхна помощ и съвети, ще направим кампания за възстановяване на храмовете в общината, които имат нужда“, каза още Захариева.

Кандидатът за кмет на Нова Загора и общинската група на ГЕРБ в местния парламент, ще организират лятно училище за децата от Полско Пъдарево.

Захариева обясни, че хората там имат помещение, има и преподавател, а
лятното училище ще подкрепи и родителите, които работят. „В Пъдарево говорихме за инфраструктурата, за политиката и колко е важно за кого даваш гласа си, а не кой ти го иска. Обсъдихме нуждата от нови инвеститори, които да гарантират стабилни доходи за младите семейства, които вече могат да работят от домовете си, а Общината е тази, която трябва да осигури качество на живот, там, където са тези домове“, каза Галя Захариева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук