Ген. Кольо Милев: БСП е нужна в управлението защото защитава правата, доходите и социалния статус на гражданите

Кандидатът за народен представител от Коалиция „БСП за България“ ген. Кольо Милев се срещна с избиратели и симпатизанти в сливенското село Ковачите. Той запозна хората с предизборната платформа на коалицията, като специално внимание беше обърнато върху алтернативите, които БСП предлага.

„За всички хора най-важни си остават здравето, семейството, образованието, социалните грижи и икономиката. Преизчисляване на всички пенсии, реална помощ за гражданите и бизнеса, възраждане на индустрията и земеделието. Това именно са и темите, залегнали в приоритетите на левицата“ посочи той.

Хората от Ковачите поставиха въпроси, които са на дневен ред в повечето малки населени места в страната – качествено здравеопазване, осигуряване на заетост и растящата битова престъпност. Той отговори на въпросите на присъстващите и коментира техните предложения, касаещи настоящата криза и начините за справяне с нея.

Кандидатът за депутат Ген. Кольо Милев, заедно с други двама представители на сливенската листа на „БСП За България“ – Деян Дечев и Димитър Орманов, се срещаха и с хората от Клуб „Златна Есен“ в Нова Загора. Пред тях те изразиха увереност, че и в следващото Народно събрание, Българската социалистическа партия ще бъде гарант за сигурност, за стабилност и за спокойствие, защото това е партията, която системно и последователно е отстоявала демократичните ценности, защитата на правата на българските граждани, както и техния социален статус и доходи.

Те представиха и личните си приоритети, които са свързани с развитието и бъдещето на младите хора, подкрепата за българските производители и осигуряването на качествено и достъпно здравеопазване в България.

 

 

„Проблемите в здравеопазването ни превърнаха в едно болно общество. Това ще е един от основните ми приоритети като народен представител – да имаме достъпно здравеопазване за всеки български гражданин“, заяви Милев.

В заключение той призова хората на 2 октомври да бъдат реалисти и да разберат, че само когато усилията са обединени в една посока, само тогава могат да се постигнат желаните резултати.

Коалиция „БСП за България“ е с номер 28 в интегралната бюлетина, а ген. Кольо Милев е с преференция номер 102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук