Ген. Кольо Милев: БСП е отговорна партия и застава зад интересите на гражданите – независимо дали живеят в големите градове или в малките населени места

Искаме проблемите на малките общини и малките населени места да се поставят в Парламента. Това, че не живеем в големия град не ни прави по-малко граждани на тази страна и се надяваме вие да отстоявате там нашите интереси. Този призив беше отправен днес към трима от кандидатите за народни представители в сливенската листа на „БСП за България“- ген. Кольо Милев, Деян Дечев и Йордан Крълев по време на срещите им с жителите на кв. “Козарево“ в Твърдица и в село Сборище.

Хората разказаха за своите проблеми и изразиха надежда, че някой все пак ще им обърне внимание. Пенсионерите сред тях споделиха, че повечето получават минимални пенсии, а те са крайно недостатъчни, за да водят достоен живот.

Пред тях ген. Милев подчерта, че левицата винаги е искала българските пенсионери да получават максимално повече пари -и когато е била в опозиция, и когато е била в управлението. „Дори предстоящото увеличение на пенсиите да не е най-доброто като размер, със сигурност е повече, отколкото да не се направи нищо в тази посока с оглед на проблемите, задаващи се през идващата зима и икономическата криза, в която се намира страната ни “, допълни той.

„Най-важното е да затвърдим нашата позиция, че като отговорна лява партия стоим зад гражданите – не само тези от големите градове, а и хората в по-малките населени места“, заяви Милев.

Скъпите лекарства, здравеопазването и достъпът на хората от третата възраст до него също се превърнаха повод за отправяне на въпроси и търсене на отговори от кандидатите за народни представители на червената листа. Обсъдени бяха въпроси от регионален характер, като състоянието на пътищата в общината, проблемите в земеделието, образованието и демографската криза.

„Разговаряхме с пенсионерите за предстоящите избори и електронното гласуване. Те се убедиха, че това нито е толкова сложно, нито е страшно и на 2 октомври ще могат да упражнят своя вот без притеснения“, допълниха кандидатите за депутати .

Пред присъстващите симпатизанти на партията, ген. Милев изтъкна, че заедно с останалите от листата, в тази кампания залагат на разумни предложения с грижа за хората, а не на празни лозунги. Той ги увери, че от своя страна, кандидатите за народни представители ще положат усилия, за да защитят оказаното им доверие.

Срещите на кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ с гражданите продължават и в предизборната шатра на партията в центъра на Сливен. Тя е разположена близо до централата на социалистите срещу бившето кино „Българка“ и ще е отворена всеки ден от 10 до 18 часа.

Генерал Кольо Милев е с преференция 102 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 28 в интегралната бюлетина.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук