Ген. Кольо Милев в Крушаре: Наясно сме с трудностите пред гражданите тук, ще търсим пътища за преодоляването им

Представители на листата на „БСП за България“ Сливен се срещнаха с жителите на село Крушаре днес. Разговорът неимоверно беше насочен към проблемите, с които жителите на селото ежедневно се борят-разкопаните пътища, нуждата от ремонтни дейности на пътната инфраструктура, нерегламентираните сметища и затруднения достъп до главния път Сливен-Ямбол, заради блокирането му от преминаващи тирове. Поставен беше и въпросът за изграждането на  „прословутата“ Икономическа зона Сливен-Ямбол, която въпреки многобройните обещания, все още не е реализирана и си остава само в сферата на добрите намерения.

От своя страна вторият в листата ген. Кольо Милев, заяви че е наясно с трудностите, пред които хората са изправени всеки ден и пътищата за преодоляването им преминават през осъществяването на множество реформи и законодателни промени във всеки един сектор. „За да работим за тяхната реализация и това вие да усетите ефекта от тях, ще ни е нужна подкрепата ви на 2 октомври. За пореден път днес се убедих, че истинската политика и срещи се правят на терен, сред хората, а не в партийните офиси. Там, където може да видиш очите на гражданите, да усетиш както недоволството, така и надеждата, че нещата ще се променят към по-добро“, допълни той.

Заедно с него, на въпросите на гражданите отговаряха и кандидатите за депутати – Росица Маринова и Димитър Орманов.

Кандидатите за депутати призоваха хората да отидат да гласуват на 2 октомври. „Ако го направите като отбележите номер 28 в бюлетината, ще ни дадете шанс да осъществим основните ни цели-по-добър живот за гражданите, улеснен достъп до социални и здравни услуги, достойни доходи и разкриването на повече работни места“, посочи ген. Милев, който е с преференция 102 в листата на „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук