Ген. Кольо Милев: Искаме да дадем стабилност и сигурност на семействата и гаранция за развитие на бизнеса

Загриженост за състоянието на образованието, здравеопазването и земеделието в Сливенска област, и към хората от рискови групи, с ниски доходи – това бе в основата на разговорите, които кандидатът за депутат от „БСП за България“ в Сливен – ген. Кольо Милев проведе през последните няколко дни с граждани и симпатизанти. Той се срещна с представители на Клуба на учителите в Нова Загора, с работещите на Кооперативния пазар в Сливен, както и с част от посетителите му.

Пред тях генералът коментира, че едва ли има българско семейство, което да не е засегнато по някакъв начин от проблемите в държавата ни. „Нашата основна задача е да дадем стабилност и сигурност на семействата и гаранция за развитие на бизнеса. „БСП за България“ предлага разумни решения в социалния сектор.  Целта е да има защита за работещите, за младите, пенсионерите и уязвимите хора от обществото“, допълни още той.

Търговците на пазара поискаха държавата да оказва по-голяма подкрепа на малките производители като тях, на дребния семеен бизнес и ферми защото оцеляването им става все по трудно.

„Знаем, за трудностите, които срещате в работата си ежедневно и битките, които водите, за да изхранвате семействата си. Именно затова целта ни България да има модерно земеделие, което да осигури изхранване на населението и да създаде работни места за много хора. Освен това трябва да бъде осигурена реализацията на произведената продукция и то на приемливи цени, съобразени с разходите за производство“, заяви Милев. Според него, политиката в областта на селското стопанство трябва да бъде насочена към стимулиращо подпомагане предимно на малките и средни производители, на кооперациите и сдруженията в земеделието.

По думите му, БСП тепърва ще полага още усилия и ще работи за подкрепа на зеленчукопроизводство, овощарство, биоземеделие и животновъдство, за възстановяване на „Напоителни системи“, за изграждане на държавни земеделски борси и намаляване веригата на прекупвачите.

Кандидатът за народен представител призова хората да подкрепят Коалиция „БСП за България“ на 2 октомври. Тя е с номер 28 в интегралната бюлетина, а ген. Кольо Милев е с преференция номер 102.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук