Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от БСП поднесоха цветя по повод Димитровден-празник на град Сливен

Кандидатът за кмет на Община Сливен ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници на Коалицията „БСП за България“ присъстваха на официалната церемония по повод празника на Сливен-Димитровден. Те отдадоха своята почит към предците ни и поднесоха цветя пред паметника на войводата Хаджи Димитър и сливенските възрожденци.

По време на тържествената церемония беше направена възстановка „Разпускане на хайдушката чета от Регионален клон „Хаджи Димитър“ към Национално дружество „Традиция“ и отслужен благодарствен молебен за здраве и добруване на сливенските граждани.

Празничната програма приключи с концерт на Ансамбъл за народни песни и танци-Сливен, Капански ансамбъл-Разград и Ансамбъл за народни песни и танци „Разград“.

След церемонията ген. Милев проведе разговори с граждани, които коментираха с него, някои от тежките проблеми в Сливен. „Макар днес да е празнично и всички да са с приповдигнато настроение, заобикалящата ни градска действителност си остава непроменена с ежедневните проблеми, които имат нужда от навременни мерки, за да бъдат разрешавани и то в полза на гражданите“, посочи той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук