Ген. Кольо Милев: Качествено здравеопазване за жителите на селата е сред основните ни приоритети

Ние не искаме чудеса, а адекватна помощ, за да се справим с проблемите, които имаме в малките населени места като нашите. Това пожелаха жителите на четири от сливенските села -Глушник, Тополчане, Трапоклово и Струпец при срещата си с кандидатите за кмет на община Сливен -ген. Кольо Милев, за кметове на селата и за общински съветници от БСП.

На дневен ред за обсъждане отново излязоха темите за остарялата водопроводна система, канализацията, отводняването на улици и на читалището в Глушник. Заваляха критиките срещу сегашното управление: няма улично осветление, постоянни проблеми с ремонтите на ВИК-мрежата, белязана с дупки, които не се възстановяват с месеци. Хората са разочаровани, че не се поддържа и пази дори това, което поколенията преди тях са създали. Поискаха да имат кметове, с който да се чувстват спокойни и защитени.

Ремонт на площадите в селата Тополчане и Трапоклово, също е сред исканията на гражданите, които не спираха да говорят за всички нередности, тормозещи ги от години. Проблемите на хората са много, но всички най-вече се интересуват и възмущават от лошата инфраструктура, мръсотията по улиците, липсата на медицински пунктове и аптеки.

„Качественото и достъпно здравеопазване е основен приоритет за нас като  кандидати на БСП. Необходимо е общините да бъдат подкрепени за разкриване на медицински центрове с 24-часово покритие, а така също да се окаже подкрепа за медицинските практики в малките населени селата. Неразделна част от това е осигуряването на мобилно аптечно обслужване по селата, коментира ген. Кольо Милев.

Той увери хората, че проблемите се решават, когато се знае причината за тях и се работи усилено и прозрачно за отстраняването им.

Всички проявиха интерес към привличането на инвестиции и подобряване на условията за живот в общината. Липсата на млади хора, които да останат и да се реализират в Сливен е най-големия проблем на нашата община според възрастните хора. „Всички те имат деца и внуци, които са напуснали нашия град в търсене на препитание и личностно развитие, а ние ще положим усилия те да намерят смисъл да се върнат“, каза още кандидатът за кмет на Община Сливен.

„През целият си съзнателен живот съм се старал да бъда професионалист и с чувство за отговорност да се грижа за хората. От професионалния си опит разбрах, че в работата си с хората се чувствам щастлив. Ще продължа да работя в услуга на хората“, категоричен е ген. Милев.

 

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук