Ген. Кольо Милев: На 2 октомври гласувайте, защото тези избори ще определят бъдещето на страната ни

„Предизборната кампания е към края си. През изминалия месец имах възможност да се срещна с много хора и чух много житейски проблеми, убедих се, че в хората витае страх как ще „оцеляват“ след изборите. Опитах да предам посланията на БСП, да им вдъхна вяра, че има механизми и начини, страната ни да бъде преведена през кризите, а гражданите да бъдат подпомогнати, но затова е нужно на 2 октомври да ни се доверят“. Това каза кандидатът за депутат от „БСП за България“ ген. Кольо Милев след срещата си с граждани и симпатизанти днес в предизборната шатра на левицата в центъра на Сливен.

Преди това, той имаше среща и с жители на кв. „Даме Груев“ където разисква с хората проблеми, свързани с регионалното развитие. „Смятам, че всеки кандидат за народен представител, освен че е поел ангажимент и е съгласен с приоритетите на „БСП за България“, трябва да поеме и ангажименти, свързани с регионалното развитие и с проблемите на населените места на региона, от който е избран. Ето защо разговорите с вас са изключително полезни, от гледна точка на това да се систематизират проблемите. Срещите ни с хората показват, че повечето от тези проблеми навсякъде са общи-пътища, работни места, ВиК инфраструктура и др.“, каза той.

Пред гражданите Милев подчерта, колко важни за страната ни са предстоящите парламентарни избори. „Чакат ни тежки зимни месеци, с няколко кризи, нужно ни е стабилно правителство, затова гласувайте“, призова той. Вторият в сливенската листа на левицата, изрази надежда, че следващият парламент ще внесе политическо спокойствие в обществото по такъв начин, че държавата да успее да излезе от кризите, пред които е изправена.

Генерал Кольо Милев е с преференция 102 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук