Ген. Кольо Милев проведе предизборна среща с членове на Съюза на българските офицери, сержанти от запаса и резерва

Кандидатът за кмет на Община Сливен ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от Коалицията „БСП за България“ проведоха предизборна среща с членове на Съюза на българските офицери и сержанти от запаса и резерва. Някогашните военнослужещи се събраха в зала „Зара“ на Военния клуб в Сливен, за да чуят приоритетите на кандидатите за местна власт и да споделят какви според тях са проблемите на града, за чието решаване има нужда от адекватни мерки, а не само обещания отлагани с години.

Като хора на честта и пагона, свикнали на дисциплина и ред, пенсионираните военни поставиха за обсъждане темата за сигурността и безопасното придвижване на жителите на общината. Поискаха пешеходните пътеки в града да са осветени и повече патрули на общинска охрана в централната градска част където неведнъж възрастни хора са получавали наранявания заради движението на електрически тротинетки или велосипеди по пешеходната зона. Коментираха липсата на достъпна градска среда за хората в неравностойно положение и поискаха повече социални услуги за възрастните хора.

„За мен приоритет е грижата към хората, независимо от тяхната възраст и затова ще търсим път към отстраняването и на тези нередности. Тъй като имам вече един кметски мандат за гърба си, съм наясно, че един кмет ще бъде търсен по всяко време и за всякакви проблеми и съм готов отново да поема тази отговорност“, заяви в края на предизборната среща ген. Милев.

На срещата с офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен присъстваха и кандидатите е за общински съветници д-р Събина Петканска, адвокат Сиво Сивов, Кирил Киряков, Детелина Симеонова, Щилиян Кабранов, Божидар Йотков и Иван Султанов.

От Коалицията „БСП за България“ ще закрият предизборната си кампания днес със среща в село Младово.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук