Ген. Кольо Милев: Смисълът на местната власт е да бъдеш близо до хората, да ги чуеш и да помогнеш

Кандидатът за кмет на община Сливен от БСП за България, ген. Кольо Милев продължава предизборните си срещи с гражданите на сливенските квартали. Заедно с част от кандидатите за общински съветници, той проведе среща с живущите в кв. „Дружба“, вилна зона „Изток“ и кв. „Надежда“.

„Във всеки момент, в който имам възможност се срещам с гражданите, защото това е смисълът на местната власт – да бъдеш близо до хората и да ги чуеш, да опиташ да им помогнеш и да търсиш заедно с тях решение на проблемите им, без значение дали те живеят в някой от кварталите на Сливен, в Центъра или в малко населено място в общината. Те не искат само да виждат усмихнати лица от билборд или от някой плакат, а внимание и разбиране към това, което ги тревожи ежедневно“, коментира ген. Милев.

Неработещото улично осветление, неасфалтираните улици, електрически стълбове на проблемни места, са само част от нещата, които притесняват живущите в кв. „Дружба“ и вилна зона „Изток“. Местните се оплакаха и от свободно течащата вода от м. „Карандила“ и проблем със събирането на битовите отпадъци от квартала.

При посещението на Ген. Милев и кандидатите за съветници в ромския квартал в Сливен – „Надежда“, хората поискаха помощ за справяне с най-тежкият им проблем – липса на водоснабдяване и некачествена питейна вода. Окаяният вид на улиците и желанието да имат работещи лампи на уличното осветление, също бяха сред темите коментирани с недоволните жители на квартала.

„Проблемите са достатъчно остри, но съм убеден, че процесът е обратим. Имаме шанс за развитие и промяна към по-добро“, посочи още кандидатът за кмет на община Сливен. По време на срещите той беше придружаван от кандидатите за съветници д-р Събина Петканска , Сиво Сивов , Стефан Щилиянов , Иван Султанов , Кирил Киряков , Християн Торлозов, Симон Варлиян , Боряна Стайкова , Тодор Тодоров , Десислава Митева , Силвия Петрова , Николай Добрев , Божидар Шекерданков.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук