Ген. Милев: Нужни са повече финансови ресурси и адекватна грижа за хората в малките населени места

Необходимостта от заделяне на повече финансови ресурси и адекватна грижа за хората в малките населени места, бе една от основните теми по време на предизборните срещи на кандидатите на БСП Сливен за местна власт с жителите на селата Скобелево и Самуилово. „Знаем за проблемите тук, всеки който е стъпил в селата няма как да не ги види, защото те „вадят очи“, но досегашното управление ги е неглижирало. Знаем, че имате нужда от нормални за преминаване улици и ще се постараем това да се случи. Сред приоритетите ни са ремонт и поддръжка на инфраструктурата на всяко село в общината, защото сме наясно, че нуждата от асфалтиране е належаща“, коментира кандидатът за кмет на Община Сливен ген. Кольо Милев.

Жителите на Скобелево поискаха малки и човешки неща-осветени улици, по които да не ги е страх да се движат, тротоари, културен живот в селото. Площадът пред кметството пък не е за гледане и също се нуждае от ремонт, казват хората и изразиха благодарност към кандидатите на Коалицията „БСП за България“, че са изслушали проблемите и ще работят за отстраняването им.

Проблемите с водоснабдяването и незаконните сметища пък притесняват живущите в Самуилово. Хората изхвърлят своите отпадъци на нерегламентирани места в близост до селото, което не е нито екологично, нито законно, споделиха някои от присъстващите. Ситуацията обаче продължава с години и не се променя. Подчертана беше и нуждата от повече благоустройствени дейности и създаване на подходящи условия за живот на младите семейства в селата.

По думите на ген. Милев, всичко, което искат хората в малките населени места е възможно с промяна на тези, в чийто ръце е местната власт. „Смятам, че с много работа и общи усилия ще извадим селата в община Сливен от застоя и ще върнем самочувствието на хората там. Нашата цел е да имаме силно представителство в местната власт, затова се нуждаем от вашата подкрепа, както за издигнатите кандидати за кмет на община Сливен и селата, така и за листата общински съветници на БСП “, каза още той.

Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук