Георги Атанасов ще води листата на АБВ в Сливен

Георги Атанасов ще бъде водач на листата на АБВ в Сливен. Това обяви при посещението си в Сливен днес председателят на партията Румен Петков. Той отправи призив към гражданите да упражнят правото си на вот и да не се  поддават на опитите на управляващите и НОЩ да насаждат страхове, свързани с опасността от зараза с Ковид-19 и това да доведе до ниска избирателна активност.

„В избирателните секции е по-безопасно, отколкото в магазините, освен това е важно да се гласува, защото всеки избор е важен“, каза Петков. „Когато отидем на 4 април пред урните, трябва да си даваме сметка какъв е  изборът, който ни се предлага. По думите му, Борисов е най-мрачното явление в българския политически живот през последните години.

Относно сливенската листа с кандидати за народни представители, Петков посочи, че партията не предлага на избирателите гастрольори, а залага на местни доказали се хора. „Водачът на листата ни е роден и живее тук. Той е квалифициран и почтен млад човек, който е подготвен и има капацитета да работи в полза на Сливен“, коментира още председателят на АБВ.

 

 

Георги Атанасов пък поясни, че досега не е бил член на друга партия, освен на АБВ.  Според него, Сливен има възможност да се развива, както икономически, така и духовно. „При съставянето на листата АБВ ще заложим на принципни и инициативни хора, които ще застанат с лицата и идеите си, които могат да защитят това, което предлагат за развитието на Сливен във всеки един момент“ допълни той.

В листата ще има представители на всяка една от четирите общини в областта. За сега е ясно, че сегашният кмет на Жеравна ще бъде трети в листата на партията.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук