Георги Първанов подкрепи кандидатите на АБВ в Сливен

Партия АБВ Сливен днес символично закри своята предизборна кампания, а за да даде своята подкрепа за нейните кандидати в града беше и бившия президент и партиен лидер Георги Първанов. По думите му, в сливенската листа кандидатите са хора с възпитание, морал и ценности, и биха пренесли тези си качества на политическата сцена, ако получат народното доверие на 4 април.

Първанов отправи призив към гражданите в неделя да гласуват защото само така ще се промени това, с което не са съгласни. „Негласуването е подкрепа за онези, които те не харесват и искат да си ходят“, коментира още той. Според него, избирателната активност, няма да е висока, но това няма да е само заради страха от коронавируса, а и заради отчаянието на хората от политиката.

 

Георги Атанасов, който е водач на листата за 21-ви МИР Сливен пък поясни, че досега не е бил член на друга партия, освен на АБВ и няма да бъде, независимо от резултата на  вота. Според него, Сливен има възможност да се развива, както икономически, така и духовно. През годините е имало министри от Сливен, но те не са помогнали особено за решаването на проблемите на сливналии. Това е нещото, което той иска да промени и това е мотивацията му да се бори за доверието на своите съграждани.

Партия АБВ е с номер 6 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук