ГЕРБ Сливен отчетоха най-добрите си резултати на избори от учредяването си до сега

Няма кмет на община Сливен, който да е избиран с такъв резултат на втори тур. На тези избори ПП ГЕРБ Сливен постигна и най-добрия си резултат в област Сливен от учредяването си до сега, с тези думи министърът на земеделието Десислава Танева, която е и областен координатор на партията, обобщи ситуацията след вчерашния балотаж. От 60 населени места в областта, в 45 избраните кметове са от ГЕРБ, посочи още тя. По думите й, резултатите от вота са плод на четиригодишна работа през предходния мандат, а не на 30-дневна предизборна кампания. Според нея, този процент на доверие за кандидатите на ГЕРБ е освен оценка и отговорност, затова от партията ще положат всички усилия, за да го оправдаят.

Благодарност към избирателите изрази и избраният за втори мандат за кмет на Сливен Стефан Радев, който за пореден път подчерта, че има амбициозна програма за развитието на Сливен и веднага продължават- той и екипът му, да работят за нейното реализиране. „Програмата на ГЕРБ е отворена, тя стигна до широк кръг хора, тя ще бъде допълнена с добри предложения на хората, които ще оценим за изпълнимост и ще ги превръщаме в действителност“ каза той.

„Общественият интерес ще е това, около което аз и колегите ми от Общинския съвет ще се обединяваме и ръководим при работата си през следващите четири години“, допълни Радев.

Той коментира и ниската избирателна активност, която според него се дължи на липсата на интрига след вота на първия тур когато разликата между двамата кандидати е била голяма и това е навело гласоподавателите на мисълтта, че нещата са ясни, дори да не излязат да гласуват.

Отчетени бяха и добрите резултати, довели до победа на ГЕРБ в община Твърдица, където Атанас Атанасов отново спечели кметския мандат. Той поясни, че продължава да работи по реализацията на три важни за общината проекти, свързани с ремонт на улици, водопровода в с. Сборище и ремонтни дейности в гимназията.

Общинският ръководител на ГЕРБ Сливен Здравко Костадинов изтъкна постигнатите резултати в населените места в община Сливен където ГЕРБ има спечелени 18 кметски места.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук