ГЕРБ Сливен: Подкрепете ни на балотажа, за да може Община Сливен да стане още по-добро място за живеене

„Подкрепете ни на балотажа, за да може Община Сливен да стане още по-добро място за живеене“, с този призив се обърна към гражданите днес кандидатът за кмет на Община Сливен, издигнат от ПП ГЕРБ Стефан Радев. Той апелира и за по-висока избирателна активност на 3 ноември и отправи благодарност към всички, които миналата неделя са упражнили правото си на глас и са показали, че милеят за бъдещето на Сливен. „Само от нас зависи как ще продължи развитието на нашата община, а по-високата избирателна активност дава повече енергия и сила, за да продължаваме по пътя да променяме Сливен и общината“, каза още той.

Стефан Радев представи днес и новите общински съветници от ГЕРБ, които ще влязат в Общинския съвет-Здравко Кирилов Костадинов, Димитър Ганев Митев, Димитър Колев Павлов, Христо Георгиев Котов, Тодор Донев Братанов, Лидия Начева Димитрова, Милен Стоянов Петков, Любомир Асенов Захариев, Дора Димитрова Ескидарова, Керанка Иванова Стамова, Станимир Русев Комбалов, Юлия Димитрова Пелишева – Гавазова, Георги Стоянов Стоянов, Йордан Петров Стефанов, Радост Любомирова Костова, Славена Георгиева Шейтанова и самия Стефан Радев.

„Това е силният отбор на ГЕРБ в Общинския съвет, това сме хората, които ще работим за реализирането на нашата програма. Тя всъщност беше и единствената, която видяхме във вече изминаващата предизборна кампания. Програмата е отворена и ще продължим да приемаме добрите предложения на гражданите, ще продължим отворения диалог, който започнахме в социалните мрежи с гражданите“, поясни още кандидатът на ГЕРБ за нов кметски мандат. По думите му, вече са събрани добри предложения, които ще бъдат разгледани и обработени. „Само силна организация, със силна подкрепа може да изпълни тази амбициозна програма, която имаме и съм убеден, че заедно ще можем да направим повече за хората тук“, подчерта той.

Днес бяха представени и кандидатите на ГЕРБ, които ще се борят за кметските постове в седем населени места на общината по време на балотажа на 3 ноември. Това са  Петър Илиев в Тополчане, Бяла – Живко Желев, Самуилово – Красимир Кръстев, Сотиря- Димитър Андонов, Калояново – Танчо Петров, Крушаре- Димо Станков, Драгоданово-Станчо Станчев.

Стефан Радев още веднъж поясни, че кметовете на населените места в общината са много важна част от екипа им. Те са частта от властта, която е най-близо до хората и е важно населението да усеща присъствието на властта там. „Заедно с тях ще продължим да работим за това общината да става все по-добро място за живеене и да постигаме повече за хората тук. С номер 43 сливналии ще имат по-добри условия за живот и работа“, допълни той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук