ГЕРБ Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

ГЕРБ Сливен регистрира днес листата си с кандидати за народни представители за парламентарните избори на 11 юли. В нея има и нови лица, а водач е областният координатор на партията и бивш министър на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Новите имена са Евгени Балев – гражданска квота, Чавдар Божурски – досегашен областен управител и адвокат Галя Хачатурян, посочи още тя.

Листата е 12-членна, втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трета е д-р Наталия Канева – началник на отделението по ендокринология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е юристът Галя Хачадурян. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен. Единадесети в листата е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от
ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. На 12-то място е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски

Десислава Танева отправи послание към всички, които участват в предизборната кампания, за повече отговорност, така че след народния вот да се направи усилия да има редовен политически кабинет, за да не се наказват избирателите с нови избори.

По думите й, в тази кампания ГЕРБ ще заложи на позитивни послания и на повече физически срещи с избирателите, нещо, което беше невъзможно при предходната кампания, но няма да има пищни концерти.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук