ГЕРБ Сливен с поредна акция за облагородяване, този път в парка и спортното игрище в с. Бяла

Младите хора от ГЕРБ – Сливен проведоха поредна акция за облагородяване, този път
в парка и спортното игрище в село Бяла. В инициативата на кандидата за народен представител от ГЕРБ/СДС в 21-ви МИР Милена Гочева, се включиха общински съветници и младежи от ГЕРБ-Сливен, както и хора от селото.

В парка младежите поставиха къщичка за книги, къщички за птички и декоративни
пана с цветя. На спортното игрище в село Бяла са възстановени и лакирани скамейките за зрителите, поставени са нови мрежи на кошовете за баскетбол. По време на инициативата е ремонтирана оградата на игрището, поставени са и табели с призив да пазим децата. Отново по инициатива на Милена Гочева, със съдействието на Иван Червенкондев и фирма „Ел и Клима Корект“, ще бъде поставено осветление на спортното съоръжение. Предстои да се боядисат металните трибуни, футболните врати и конструкциите за баскетбол.

Това е поредната акция на младежката организация на ГЕРБ – Сливен за тази година,
по обновяване на различни обекти в града. Предстои да се ремонтират и обновят още детски съоръжения и площадки в различни квартали на града и населени места на община Сливен. Целта на организацията е да се създадат по-добри условия за игра на децата и да превърнат жилищните райони и населените места в по-привлекателно място за отдих и почивка.

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук