Голяма част от Сливен остава без вода днес

Голяма част от Сливен остава без вода днес, съобщават от „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“. Във връзка с изграждане на водопроводен клон I ср. з. по бул. „Братя Миладинови“ и връзка с водопроводи към ул. „Ниш“ Централна градска част и на юг към вътрешно квартална мрежа, ще бъде спряно водоподаването до 20:00 ч. в следните райони:

– ЦГЧ – по бул. „Цар Освободител“ и южно от него, Руски квартал, кв. „Дружба“, кв. „Младост“, кв. „Стоян Заимов“ и Вилна зона.

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури алтернативно водоснабдяване на засегнатия район.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

 

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук