Граждани търсят съдействие от кмета за решаване на имуществени казуси

Обществени въпроси и имуществени казуси поставиха граждани по време на срещите си в днешния приемен ден на кмета Стефан Радев. От сливенския градоначалник бе потърсено още разяснение и конкретика по имотен въпрос. Социален проблем и междусъседски конфликт също бяха представени на вниманието на кмета Радев. В рамките на приемния ден жители предложиха конкретни промени и допълнения към дейностите по изграждане на обекти за обществено ползване.

Пред част от заместниците на кмета и секретаря на община Сливен, които проведоха приемните си дни миналата седмица, бяха поставяни социални и лични въпроси, молба за съдействие по възникнал жилищен казус и осигуряване на трудова заетост.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук