Граждански диалог за бъдещето на Кохезионната политика на ЕС ще се проведе в Сливен

Граждански диалог на тема „Бъдеще на Кохезионната политика на ЕС. Финансови инструменти за градско развитие“ ще се проведе утре от 11.00 часа в зала „Май“ на Община Сливен. Гост-лектор на събитието ще бъде Малина Крумова – член на работната група на Европейската комисия за опростяване на Кохезионната политика на ЕС след 2020 г.

В срещата ще вземе участие и Надя Данкинова – изпълнителен директор на Фонд за устойчиво градско развитие и на Фонд за органите на местното самоуправление в България – ФЛАГ ЕАД.

Организатори на форума са Областен информационен център Сливен и Община Сливен.

Проявата има за цел да привлече участието на гражданите в отворен диалог за приноса и потенциала на политиката за сближаване на Европейския съюз, както и основните приоритети и направления, в които следва да бъде насочено европейското финансиране с оглед специфичните нужди от инвестиции в региона.
Публичното събитие се провежда в рамките на националната кампания „Бъдеще на Кохезионната политика на ЕС“, организирана от Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз и Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук