Графа пред Slivenpost.bg:Преди 25 години пях самостоятелно в Сливен и си счупих зъб,сега очаквам магичен коцерт на „Туида“

Владимир Ампов, когото всички в България познават като Графа, утре ще пее на сливенска сцена-тази на крепостта „Туида“.  Музикалното слънце „ще изгрее“ пред своите фенове точно в 20.00 часа, за да представи последните си песни и най-големите си хитове през годините. Преди това обаче, го потърсихме, за да ни разкаже малко по-различни неща за себе си и музиката, която създава. Оказа се, че последната му самостоятелна изява в Сливен е била преди 25 години и споменът за участието си в града свързва с това, че си счупил зъб с микрофона докато пее.

За себе си споделя, че се зарежда с адреналина, който му дава контакта с публиката, правейки музика на живо. Най-големият учител за него е самия живот, но приоритет са били родителите му, които са го научили да гледа на света по друг начин.

По думите му, в началото на кариерата си е имал моменти, в които е мислел да се откаже от музиката, но не се е подал на тях и благодарение на упоритостта си се справя с трудностите в бранша. „Ако издържиш теста на времето идва момента когато се радваш на силната любов на хората“, разказа Влади Ампов пред Slivenpost.bg.

Със сигурност има още мечти за сбъдване и една от тях е концерт на стадион „Българска армия“, който заради кризата с Ковид-19 беше отменен. Като свой скрит талант определя усета си за реклама, без да е учил за това успява успешно да промотира продуктите си. Нещото, за което малко съжалява когато обърне поглед назад е ранното си появяване по телевизията -едва 10-годишен и би го променил, ако имаше възможност. „Пубертетското израстване на един изпълнител пред очите на хората, не е най-приятното нещо, а и от много малък си създадох врагове. Макар отстрани да изглежда лесен и лъскав, пътят в тази професия е труден, нужна е постоянна кондиция, а отговорността е огромна защото заставаш пред много хора“, разказа още той . Рецептата за успех според него е постоянство, талант и целеустременост.

След приключване на последния си концерт от турнето, който е в Сливен, Графа отново няма да почива, продължава да твори, да записва нови парчета и да прави концерти. Повече подробности чуйте в звуковия файл.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук