ГС„Св. Георги Победоносец“ се дистанцира от сега действащия проект за „Синя зона“

Сега действащата „Синя зона“ в Сливен е в противоречие с проекта, който беше предложен от нас, това заявиха представителите на Гражданско сдружение „Св.Георги Победоносец“ и Християндемократическа партия на България Момчил Пантелеев и Стефан Христов.

„Тя е изцяло предложение на кмета на Общината, подкрепено от двете големи политически сили. Сдружението ни не припознава този проект, нашето предложение предвиждаше създаването на четири буферни паркинга, създаване на велоалеи, които да свързват кварталите с центъра, съобразяване на транспортната схема и нищо от това не е въведено. Към този хаос се прибавя също и безумното разчертаване на зоната и пакрирането на заден ход. Като идея за „Синя зона“ – да, такава е необходима в града, но сегашния хаос, който е създаден, няма общо с нас и не приемаме да бъдем обвинявани за него“, коментира още Пантелеев, който е кандидат за кмет на Сливен с номер 47 в бюлетината.

Той призова опонентите си от ГЕРБ и БСП, които се обявяват публично против фалшивите новини, да не ги създават самите те, като пред избирателите ползват името на Сдружението, за да си „измиват ръцете“ за собствените си действия.

Стефан Христов, кандидат за общински съветник с преференция №102, също бе категоричен: “Синята зона“ в този вариант не е наша!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук